Loading...
Tarieven 2019-08-19T13:46:07+00:00

Tarieven

Intakegesprek:
€85,- (60-75 minuten)*

Individuele coachsessie:
€85,- (60-75 minuten)*

Partnergesprek:
€130,- (60-75 minuten)*

Online/telefonisch:
€45,- incl. btw (+/- 30 min. per gesprek)*

VIP dag:
€765,- incl. btw*
Geheel verzorgde dag op een aparte locatie
Inclusief intake- en evaluatiegesprek welke online / telefonisch wordt ingepland (overal in NL mogelijk)

Totaalpakket:
€950,- incl. btw*
(intakegesprek, 3 coachsessies en VIP dag)

* de genoemde prijzen zijn incl. btw en excl. eventuele reiskosten

Trainingen:
Voor de prijzen van een training verwijs ik je naar de agenda waar alle trainingen staan weergegeven.

Bedrijfscoaching:
Voor bedrijfscoaching gelden andere tarieven. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bedrijfscoaching of het afnemen van een training.

Je krijgt van ieder consult een factuur. Het kan zijn dat er onverhoopt iets tussenkomt. Annuleren van de afspraak kan TELEFONISCH minimaal 24 uur voor de afspraak. Als de afspraak niet minimaal 24 uur voor de afspraak wordt geannuleerd, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Lees hier de algemene voorwaarden.

Vergoedingen

Via de werkgever

Steeds meer werkgevers vergoeden coaching voor hun medewerkers. Bespreek dit eens met je werkgever, zeker wanneer je hulpvraag werk gerelateerd is. Het is soms ook mogelijk coaching te betalen vanuit een persoonlijk budget dat beschikbaar is gesteld door je werkgever.
Offereren en factureren direct met de werkgever is geen enkel probleem. Als de werkgever het traject vergoed wordt een zakelijk tarrief aangehouden.

Via de ziektekostenverzekeringen

Ik ben aspirant lid van de Federatie voor Additieve Geneeskundige Therapeuten. De FAGT garandeert dat de (aspirant) leden voldoen aan wettelijke en professionele kwaliteitseisen in de zorgsector en dat kosten van volwaardige leden (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraars. Ik verwacht na de zomer volwaardig lid te worden van deze vereniging.

Via de Arbodienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld bij burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de Bedrijfsarts of de Arbodienst.