Loading...
Carin 2019-01-16T19:09:08+00:00

Ik ben Carin

MIJN VERHAAL

Ik ben Carin, Levenscoach, Bedrijfscoach en Trainer. Ik ben getrouwd en ben moeder van maar liefst 7 kindjes. Ik heb het geluk dat ik 3 van de zeven kindjes mag opvoeden. De andere kindjes zijn sterretjes geworden, doordat de zwangerschap vroegtijdig is afgebroken.

In totaal zijn mijn man en ik meer dan 7 jaar bezig geweest met onze kinderwens. Ik ben elk jaar een keer zwanger geweest waardoor ik na het krijgen van onze laatste zoontje niet meer wist hoe het nu eigenlijk voelde zonder alle hormonen in mijn lichaam.

De kinderwens het verlangen en het verlies heeft verschillende littekens gegeven. Ik heb het geluk dat ik 3 gezonde kinderen ter wereld heb mogen brengen, maar de weg er naar toe was zwaar.

De kinderwens, het krijgen van verschillende miskramen en het krijgen van een stil geboren kindje na 4 maanden zwangerschap zijn een deel van mijn leven. Ik weet als geen ander hoe dit voelt en hoe het is om niet zwanger te kunnen worden en als het dan lukt, het ook nog eens fout gaat.

Inmiddels heb ik mijn eigen weg gevonden op dit gebied. Ik haal kracht uit mijn ervaringen en verdriet om anderen te helpen.

WERKZAME LEVEN

In mijn werkzame leven ben ik altijd werkzaam geweest als Marketeer / Brand Manager bij grote en kleine bedrijven. Zoals veel mensen ben ik ook tegen verschillende werkgerelateerde problemen aangelopen, zoals stress, werkdruk, omgangsvormen, bedrijfscultuur, privé en werkbalans.

Hoe gaan mensen met elkaar en situaties om en hoe sta jij hier als persoon zelf in? Ga je mee met de rest of vind je je eigen weg? Je eigen koers varen in je leven is lastig, maar ook zeker in je werk als je te maken hebt met verschillende mensen, afdelingen, managers en een bedrijfscultuur. Past dit allemaal wel bij jou?

Steeds meer mensen raken in een burn-out of hebben een depressie. Dit is niet altijd werk gerelateerd, het heeft vaak te maken met een combinatie tussen werk en privé. Je eigen koers varen binnen je werk betekent ook je eigen grenzen aangeven, zeggen waar je voor staat, de ander zien, het beste uit jezelf halen.

Als bedrijfs- en levenscoach zorg ik ervoor dat je weer terug op het juiste pad terecht komt, zodat uitval voorkomen wordt en je het beste uit jezelf haalt.

OPLEIDING EN TRAININGEN

Ik heb de afgelopen jaren verschillende trainingen en opleidingen gevolgd en mij gespecialiseerd hoe om te gaan met ongewenst kinderloosheid en verlies.

Als gediplomeerd Bedrijfskundige, Levencoach en Kindercoach bied ik een breed pakket. Ik volg met regelmaat verschillende bijscholingen op het gebied van verlies en rouw, systemischwerk en hoe burn-out klachten therapeutisch aan te pakken.

Om mij nog verder te ontwikkelen volg ik op dit moment een opleiding Psychosociale Basiskennis welke ik in juni 2019 verwacht af te ronden.
Door mijn professionele en persoonlijke ervaringen kan ik mensen begeleiden in een bewogen tijd en hen leren hoe hier mee om te gaan. We kijken naar moeilijke momenten en ervaringen en geven het een plekje in het leven.

BEROEPSVERENIGING

Ik ben aspirant lid van de Federatie voor Additieve Geneeskundige Therapeuten.

De FAGT garandeert dat de (aspirant) leden voldoen aan wettelijke en professionele kwaliteitseisen in de zorgsector en dat kosten van volwaardige leden (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraars.  Na het behalen van de opleiding Psychosociale Basiskennis verwacht ik volwaardig lid te kunnen worden van deze vereniging.