Loading...
Bedrijfscoaching 2019-07-08T16:52:48+00:00

Bedrijfscoaching

Wil je als bedrijf het ziekteverzuim binnen je organisatie omlaag brengen en kosten besparen, dan biedt Coaching For You uitkomst. Een zieke werknemer kost al gauw €250 per dag. Door werknemers tijdig begeleiding aan te bieden kan uitval in de toekomst voorkomen worden. Vaak is een werknemer al met een paar coachingsessies zich bewuster geworden van zijn of haar gedrag, wensen en verlangens en kan men met de aangegeven tools weer verder.

De coaching kan op werkgerelateerde gebieden liggen zoals werknemersgedrag, kwaliteiten en competentieontwikkeling, maar ook op persoonlijk vlak. Denk bijvoorbeeld aan werknemers die in een scheiding liggen, een dierbare zijn verloren of bijvoorbeeld tegen oude patronen aan blijven lopen (trauma vanuit verleden). Burn-Out klachten komen steeds vaker voor. Om langdurige uitval te voorkomen kan u hier tijdig op inspelen.

Wilt u het beste uit uw werknemers halen…..

Met gerichte training en coaching blijven werknemers zich ontwikkelen. Ze durven zichzelf uit te dagen en elkaar scherp te houden. Ook leren ze om hun doelen helder te stellen en daar naartoe te werken. Ze worden zich bewust van hun eigen gedrag en het effect daarvan op hun collega’s.

Zeg nu zelf, hoe sterk is het als een bedrijf zelf tijdig hulp aanbiedt om de drempel te verlagen en werknemers tijdig geholpen worden.

Coaching For You biedt op een laagdrempelige manier coaching en training in de vorm van 3 pakketten. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om maatwerk te leveren.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking of een offerte.

Pakket: Basis

 • Introductietraining
 • Coaching op maat per werknemer
 • Gebruik POS materiaal in het bedrijf om bewustwording van een goede levensstijl te stimuleren

Pakket: Standaard

 • Introductietraining
 • Coaching op maat per werknemer
 • Gebruik POS materiaal in het bedrijf om bewustwording van een goede levensstijl te stimuleren
 • 1 x Training na 6 maanden

Pakket: Uitgebreid

 • Introductietraining
 • Coaching op maat per werknemer
 • Gebruik POS materiaal in het bedrijf om bewustwording van een goede levensstijl te stimuleren
 • 1 x Training na 6 maanden
 • 1 x Training na 12 maanden

INTRODUCTIETRAINING

De Introductietraining is een 2 uur durende training wat zich richt op een bewuster leven.
Na een korte introductie van Coaching For You wordt er spelenderwijs ingegaan op hoe men in het leven staat als persoon en als werknemer. Wat is de balans tussen werk en gezin. Is men bewust van alle stemmetjes in het hoofd, wie zit er aan het stuur? Moet jij veel van jezelf of mag het ook weleens een beetje minder. Waar wordt je blij van, wat zijn jouw normen en waarden, en leef je hier ook naar?

Kortom men wordt geactiveerd om eens te kijken naar het eigen leven, hoe men hier in staat en wat men eventueel anders zou willen.

COACHING OP MAAT

Mocht een werknemer persoonlijke training wensen wordt een afspraak gemaakt. De gesprekken kunnen plaatsvinden binnen het bedrijf, maar ook in de praktijkruimte van Coaching For You. Vaak is het fijner voor de werknemer (ook in verband met discretie) om op neutraal gebied af te spreken. Na een intakegesprek wordt er een concreet plan gemaakt welke afgesloten wordt met een evaluatie. Mijn ervaring leert dat een werknemer gemiddeld 5 tot 8 gesprekken nodig heeft, afhankelijk van de thema’s die spelen.

PRIVACY

Uiteraard wordt de privacy van de werknemer gewaarborgd. Coaching For You heeft strikte geheimhouding en zal alleen informatie aan het bedrijf geven met toestemming van de werknemer. Werknemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun proces. Zij gaan zelf aan de slag met de nieuw verworven inzichten en oefeningen om zo stappen vooruit te maken.

POS MATERIAAL

Om bewustwording van een goede levensstijl te stimuleren biedt Coaching For You een POS pakket aan, bestaande uit verschillende materialen die opgehangen of neergezet kunnen worden in het bedrijf.

TRAINING

Extra training geeft de werknemer nog meer inzicht in zijn of haar gedrag. Door als werkgever deze trainingen aan te bieden, geef je de werknemer nieuwe mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en verandering.

Coaching For You biedt verschillende trainingen aan zoals:

 • Eigen koers varen
 • Het glas is halfvol
 • Grenzen aangeven
 • Moet dit echt? (wie legt wat op)

Een losse training aanvragen of een training op maat? Er zijn vele mogelijkheden. Neem contact op voor de inhoud van de trainingen of vraag naar de mogelijkheden.

EVALUATIE

Ieder half jaar wordt een evaluatiegesprek ingepland om te kijken hoe de diensten van Coaching For You worden ervaren en hoe samen verder te gaan.

KOSTEN

De kosten voor de diensten van Coaching For You zijn laagdrempelig. Er wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht om te starten en daarnaast betaald u per coachsessie. Trainingen worden apart in rekening gebracht afhankelijk van de duur en de wensen van de soort training.
Zo blijven de kosten overzichtelijk en weet u precies waar u aan toe bent. Interesse, vraag vrijblijvend een offerte aan.